fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Vi kommer vara på Företagardagen 2023 en del av företagardagarna

Så lyckas du på jobbet

Vem är DU i teamet? Bygg på dina styrkor och hantera dina styrkor med Belbins Guide.

Vikten av Self-Promotion

Self-promoters som Dr Phil & Bianca Ingrosso syns överallt – vad hindrar oss att göra samma sak?

Företagardagen 2023

Då var det äntligen dags för Företagardagen 2023. En dag då vi tillsammans får möjlighet att dela kunskap, mingla, skapa nya nätverk och vandra hem med mer energi och fler möjligheter. Som tidigare år bjuder Företagardagen in till en heldag med 24 unika seminarium och en huvudföreläsare.

Huvudföreläsare i år är Mattias Ribbing – en av Sveriges främsta experter på hjärnan och lärande. Mattias Ribbing är författare till fem böcker om hjärnan och lärande, samt trefaldig svensk mästare i minne. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Nasdaq, UD, Investor, Swedbank, Ledarna, Regeringskansliet, Skolverket och Säpo. Här bjuds du på en fartfylld föreläsning utifrån den senaste kunskapen om hur hjärnan fungerar i vårt digitala informationsklimat. Du kommer att få med dig en rad enkla verktyg som både minskar den digitala stressen och mätbart förbättrar dina prestationer i vardagen.

Under dagen får vi även besök av Johan Grip, chefsekonom på Företagarna i Sverige. Han kommer att hålla i ett pass under namnet ”Tro, hopp & inflation”. BizMaker delar ut pris till Årets Startup och det blir även utdelning av Gesäll- och Mästarbrev.

Moderator för dagen är Örnsköldsviks Allehandas nyhetschef Linn Grundberg.

Det blir en innehållsrik dag med massvis av ny kunskap. Varmt välkommen!

Sista anmälningsdagen:

Torsdag 2 november

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.