fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Maximera din försäljning med Belbins professionella säljcoach

Skapa framgångsrik försäljning med hjälp av en erfaren säljcoach

Vad Innebär Belbins Säljcoach?

Belbins Säljcoach, erbjuden i samarbete med Confident Approach AB och BSRP Inc, är skräddarsydd för att förbättra dina försäljnings färdigheter. Genom personlig coaching och digitala sessioner fokuserar programmet på att öka din kontaktfrekvens och försäljningsresultat. Detta innebär att utveckla effektiva tekniker för att hantera och övervinna vanliga säljhinder, vilket gör det till en omfattande lösning för alla säljare som vill förbättra sin prestation.

GU2A1786-Edit-683x1024
pexels-theo-decker-5945806

Varför Välja Belbins Säljcoach för Din Försäljningsutveckling?

Behovet av professionell säljutveckling och personlig coaching är större än någonsin. Belbins Säljcoach är skapad för att möta denna efterfrågan, genom att erbjuda verktyg och strategier för att övervinna både säljhinder och emotionella blockeringar. Denna tjänst representerar en investering i din personliga och professionella tillväxt, vilket leder till bättre försäljning, ökad prestation och en ökad produktivitet.

En Djupdykning i Säljcoach-Utbildningens Process

Säljcoach-utbildningen hos Belbin är en balanserad blandning av personliga möten, digitala coaching sessioner och självstudier under 10 veckors tid. Vi inleder med en noggrann initial bedömning, inklusive SPQ*Gold/FSA-testet, för att skapa ett personanpassat åtgärdsprogram. Därefter fortsätter vi med regelbundna digitala möten, vilket säkerställer ständig support och vägledning genom hela din försäljning utvecklingsresa. Programmet avslutas med en detaljerad genomgång av dina resultat och en evaluering av uppnådda mål.

pexels-theo-decker-5945802

Bevisad Framgång: Resultat och Testimonials från Våra Säljcoach-Deltagare

Effektiviteten i vår Säljcoach-utbildning har bevisats genom mätbara förbättringar i produktiva kontaktbeteenden hos våra deltagare. Våra metoder, inklusive Sales Call Reluctance®, är välgrundade och resultaten mätbara. Tidigare deltagares framgångsberättelser och deras positiva feedback bekräftar att vårt program inte bara förbättrar säljprestationer, utan också ökar självförtroendet och försäljning effektiviteten.

Du kommer att vara i gott sällskap

region kronberg
postnord

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Vanliga frågor

Utbildningen kan köras både digitalt och fysiskt.

Priset är 30 000:- Skr och då ingår Säljhinder test och säljstils test samt coaching under 10 veckor.

oftas runt 10 veckor.

När coachningen är avslutad får du ett diplom och i det diplomet finns också dina framgångar nedskrivna.

Jag skulle vilja påstå det och ser jag på resultaten flera av de som deltagit fått så är svaret definitiv Ja.

Lär dig mer om Belbin® teamroller

Vill du förbättra din teams produktivitet? Lär dig mer om Belbin teamroller och upptäck hur du kan öka effektiviteten och samarbetet i ditt team idag.

Testa Teamkollen gratis

Få en gratis utvärdering av ditt teams prestation med Teamkollen idag. Upptäck styrkor och svagheter för att optimera effektiviteten och samarbetet i ditt team.

Lär dig mer om Belbin® samarbetsverktyg

Interplace, Belbins HRM-system, är din nyckel till att optimera och behålla topp-talanger. Lär dig mer om hur detta system kan hjälpa dig att bygga en stark och motiverad arbetsstyrka idag.

Kolla in våra konsulter

Upptäck våra kompetenta konsulter och hur de kan hjälpa dig att lösa dina utmaningar och ta ditt företag till nästa nivå. Kolla in våra konsulter idag.

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.