fbpx

Få professionell hjälp av en säljcoach för att öka din försäljning

Skapa framgångsrik försäljning med hjälp av en erfaren säljcoach

Säljcoachning som ger resultat - uppnå dina försäljningsmål idag!

Behöver du hjälp att förbättra din försäljning? Då kan en erfaren säljcoach hjälpa dig att nå dina mål. Vår Belbin säljcoachning fokuserar på att utveckla dina färdigheter som säljare och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas.

pexels-theo-decker-5945806

Fördelar med Belbins konsultutbildning

Individuell coaching

Vår Belbin säljcoachning är skräddarsydd för att passa dina individuella behov och mål. Vi fokuserar på att utveckla dina styrkor och förbättra dina svagheter för att hjälpa dig att nå dina försäljningsmål.

Erfarenhet

Våra Belbin säljcoacher har många års erfarenhet av att hjälpa säljare att förbättra sin försäljning. Vi har hjälpt många företag att öka sin försäljning genom att tillhandahålla effektiv och praktisk coaching.

Verktyg och strategier

Vår Belbin säljcoachning ger dig de verktyg och strategier du behöver för att bli en framgångsrik säljare. Vi lär dig de senaste säljteknikerna och hjälper dig att utveckla en framgångsrik säljstrategi.

Säljutbildning med Belbin säljcoach

Vår säljutbildning med Belbin säljcoach ger dig de verktyg du behöver för att bli en framgångsrik säljare. Vi fokuserar på att utveckla dina säljtekniker och ge dig de verktyg du behöver för att öka din försäljning. Under vår säljutbildning lär du dig att:

  • Identifiera kundernas behov och önskemål
  • Presentera dina produkter och tjänster på ett övertygande sätt
  • Hantera invändningar och förhandlingar
  • Bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer
GU2A1786-Edit-683x1024
pexels-theo-decker-5945802

Säljträning med Belbin säljcoach

Vår säljträning med Belbin säljcoach ger dig den praktiska träning du behöver för att bli en framgångsrik säljare. Vi fokuserar på att utveckla dina färdigheter genom praktiska övningar och simuleringar. Under vår säljträning lär du dig att:

  • Bygga en säljstrategi som fungerar för dig
  • Använda de senaste säljteknikerna för att öka din försäljning

Vi erbjuder licensiering i:

  • Belbin Teamroller™
  • Belbin Team Skills®
  • Teamopoly®


Vi är även svensk generalagent för Belbins olika teamövningar, DVD och böcker.

Peter Tolstoys
berättar om utbildningen
och hur det är att arbeta med Belbin® Teamroller

Belbin Teamroller är ett mycket bra verktyg för att hjälpa grupper att utvecklas till effektiva team och få teamet att använda alla medlemmars styrkor. Jag tror på ständig personlig utveckling och att en öppen dialog och tillit främjar nya idéer och arbetssätt.

belbin konsult

Lär dig mer om Belbin® teamroller

Vill du förbättra din teams produktivitet? Lär dig mer om Belbin teamroller och upptäck hur du kan öka effektiviteten och samarbetet i ditt team idag.

Testa Teamkollen gratis

Få en gratis utvärdering av ditt teams prestation med Teamkollen idag. Upptäck styrkor och svagheter för att optimera effektiviteten och samarbetet i ditt team.

Lär dig mer om Belbin® samarbetsverktyg

Interplace, Belbins HRM-system, är din nyckel till att optimera och behålla topp-talanger. Lär dig mer om hur detta system kan hjälpa dig att bygga en stark och motiverad arbetsstyrka idag.

Kolla in våra konsulter

Upptäck våra kompetenta konsulter och hur de kan hjälpa dig att lösa dina utmaningar och ta ditt företag till nästa nivå. Kolla in våra konsulter idag.

Vanliga frågor

Dr. Meredith Belbins beskriver en teamroll som “Vårt sätt att relatera, bidra och samverka med andra.”

Nej. Psykometri mäter psykologiska variabler såsom intelligens, lämplighet och personlighetsdrag. Belbin fokuserar mer på beteende: vad du och andra i ditt team ser och upplever av dig. Detta påverkas av din personlighet men det är inte den enda faktorn. Dessutom stämmer inte testpersonens självupplevda beteende alltid överens med vad andra ser. Många psykometriska tester beror helt på testpersonens egna svar och därför också på personens grad av självuppfattning. Belbins modell värderar information såväl inifrån som utifrån. Detta ger ett mer exakt och relevant svar om hur du passar eller kan passa in i just ditt team. (se även: Varför vi använder observatörsbedömningar, Reliabilitet och Validitet)

Värdet i Belbinteorin ligger i att göra det möjligt för en individ eller ett team att öka sin självkännedom och att förhålla sig till de krav som ställs av situationen.

Det är svårt att arbeta effektivt med människor utan rimliga förväntningar på hur de kommer att prestera. Självskattning och Observatörens syn visar hur en individ ser sina egna bidrag och hur en individ beter sig i en grupp.

En kostnadsfri demonstration av Belbins kartläggningssystem för att förutsäga olika teams framtida prestation men också se hur systemet kan tillföra information så både individen, gruppen och organisationen kommer må bättre och arbeta effektivare.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

region kronberg
postnord

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!