fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Teamopoly - En gruppdynamisk företagssimulering

Få en bättre förståelse över hur teamet fungerar idag

Teamopoly: En Gruppdynamisk Väg till Bättre Ledarskap och Teamarbete

Teamopoly är en unik, gruppdynamisk affärssimulering som utmanar och utvecklar ledningsgrupper. Ursprungligen utvecklad på The Management College vid Henley, erbjuder Teamopoly en engagerande miljö för chefer att förstå och förbättra effektiviteten i sina ledningsgrupper. Detta interaktiva lärande verktyg omvandlar klassiska Monopol-regler till en komplex affärsutmaning, avlägsnar slumpmässiga element och ersätter dem med strategiskt tänkande och teamarbete.

gruppdynamisk företagssimulering

Fördelarna med Teamopoly: Förstärkning av Teamdynamik och Ledarskap

Syftet med Teamopoly är att ge deltagarna praktisk erfarenhet och insikter i teamdynamik och ledarskap. Genom att simulera verkliga affärssituationer bidrar Teamopoly till en djupare förståelse av hur teamarbete påverkar organisationens framgång. Detta verktyg är särskilt värdefullt för chefer, projektledare och säljare som vill förbättra sitt sätt att leda och samarbeta i team.

Lär dig mer om fördelarna med Teamopoly och hur det kan stärka ditt team. Klicka här!

Teamopoly i Handling: Främja Effektivitet och Samarbete i Ditt Team

I Teamopoly deltar upp till fem team i en konkurrenskraftig miljö för att bli det mest framgångsrika företaget. Deltagarna genomgår en Belbin Teamrollanalys för att förstå sina styrkor och svagheter, och teamen sätts ihop med individer med liknande beteenden för att illustrera hur olika sammansättningar påverkar teamets prestanda. Under simuleringen applicerar deltagarna teori om teamutveckling och lär sig om strategi och affärsutveckling. Efteråt ges detaljerad återkoppling för att bygga på upplevelserna och insikterna från spelet.

Framgångshistorier: Hur Teamopoly Har Gjort Skillnad i Verkliga Organisationer

Teamopoly har använts med framgång av företag som Saab Aircraft, Volvo Lastvagnar, Swedbank och många andra. Deltagare har delat positiva erfarenheter, där många betonar hur upplevelsen har förändrat deras syn på ledning och teamarbete. Dessutom har Teamopoly genomförts framgångsrikt i Executive Program på Engsholm Management Institut och i den brittiska styrelseakademin, vilket visar på dess breda tillämpning och effektivitet.

Teamopoly

Ta Nästa Steg: Utveckla Ditt Team med Teamopoly

Teamopoly erbjuder en praktisk och interaktiv upplevelse för att utveckla effektiva team och förbättra ledarskapsfärdigheter. Med sitt unika upplägg och beprövade resultat är Teamopoly ett idealiskt verktyg för organisationer som strävar efter att förbättra samarbete och prestationer inom sina team.

 Är du redo att ta nästa steg? Kontakta oss för att starta din Teamopoly-upplevelse idag! 

Du kommer att vara i gott sällskap

region kronberg
postnord

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Vanliga frågor

Beror på hur många deltar. Test 1500:-/per person. Spel 250:-/per person +  Konsultarvode för två personer i en eller två dagar + moms

 Alla som arbetar i en grupp eller ett team. I företag oftast chefer.

Ett tillfälle som varierar från 1-3 dagar beroende på hur mycket tid vi får ägna åt feedback. Vanligast är två dagar.

Vi kör en del 1,5 dag också och vid en dagars tar kunden själv hand om feedback via egna kunniga personar oftast från HR där vi tränat dem i Belbin teori.

 

Lär dig mer om Belbin® teamroller

Vill du förbättra din teams produktivitet? Lär dig mer om Belbin teamroller och upptäck hur du kan öka effektiviteten och samarbetet i ditt team idag.

Testa Teamkollen gratis

Få en gratis utvärdering av ditt teams prestation med Teamkollen idag. Upptäck styrkor och svagheter för att optimera effektiviteten och samarbetet i ditt team.

Lär dig mer om Belbin® samarbetsverktyg

Interplace, Belbins HRM-system, är din nyckel till att optimera och behålla topp-talanger. Lär dig mer om hur detta system kan hjälpa dig att bygga en stark och motiverad arbetsstyrka idag.

Kolla in våra konsulter

Upptäck våra kompetenta konsulter och hur de kan hjälpa dig att lösa dina utmaningar och ta ditt företag till nästa nivå. Kolla in våra konsulter idag.

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.