fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Om oss på Belbin

Framgångsrika team börjar med Belbin. Använd Belbin Teamroller för att hjälpa era team att prestera bättre och för att hjälpa chefer fatta bättre beslut.

Se vår film - vad är Belbin?

Filmen ger dig en kort och snabb guide till Belbin Teamroller, vad det är och vilken nytta individer, team och organisationer kan ha av att känna till sina styrkor. Resultatet blir framgångsrika team.

Sedan 1991 har vi arbetat med att skapa förändring i företag så de blir mer teamorienterade.

Belbin är ett konsultföretag vars huvudverksamhet är att representera Belbin Associates forskning, tester och verktyg i Sverige och Malta. Vi ackrediterar och licensierar konsulter, psykologer, HR människor i Belbins teorier, verktyg och testinstrument. Vi genomför också föreläsningar och konsultarbete när det gäller utveckling av team, ledningsgrupper, projektteam etc. Vi erbjuder licensiering i Belbin Team Skills®, ackreditering i Belbin Teamroller™, licensiering i Teamopoly® vi säljer Belbins olika teamövningar, DVD och böcker.

Ett brett konsultnätverk

Belbin Sverige AB har ett brett konsultnätverk med mer än 300 interna och externa tränade konsulter i Sverige samt ett stort antal konsulter internationellt via Belbin Associates. Några av våra Licensierade och Ackrediterade handledare presenteras här.

tjanster

Lång erfarenhet

Vi har arbetat med att skapa förändring i företag så de blir mer teamorienterade sedan 1991 då vi började arbeta med Belbins forskning. Vi har utvecklat företag, organisationer, team och individer att bli mer effektiva och tryggare i teamarbetet. Sedan 1993 har vi dessutom tränat andra konsulter och interna handledare som har rätt att använda sig av Belbins testinstrument för att utveckla team.

Vårt team

Christer B Jansson

Har ett förflutet som försäljnings och marknadschef samt konsult inom ledarskap och försäljning. Christer är grundare till företaget, arbetande styrelseordförande och har arbetat som konsult sedan 1988

Inger Melkersson Jansson

Är civilekonom, företagets VD och har en bakgrund som marknadschef, projektledare och konsult samt som utbildare inom marknadsföring och försäljning. Inger har arbetat som konsult sedan 1991.

Vladimir

Vladimir Djordjevic

Är marknadschef i företaget. Vladimir har en MBA i bagaget och är fokuserad på att utveckla vår marknadsföring. Som konsult arbetar Vladimir främst med affärsutveckling med våra kunder. Vladimir är fokuserad på den maltesiska marknaden.

Långt samarbete med vår leverantör
borgar för gediget kunnande

Belbin Sverige AB (tidigare BelBin Svenska AB) startade 1991 sitt samarbete med Belbin Associates. Redan 1993 var vi igång med att träna svenska konsulter, handledare, psykologer m fl. i Belbins teorier. Belbin Teamroller har utvecklats och spridits över världen och finns på fler än 23 språk och med agenter och distributörer i de flesta länder.

Våra nyheter

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.