fbpx

Konsultutbildning i effektivt teamarbete – Belbin® Sverige

Lär dig samarbeta mer produktivt med Belbins konsultutbildning i teamarbete

Specialiserad konsultutbildning för effektivt teamarbete – Belbin®

Vill du förbättra dina konsultfärdigheter och ta din karriär till nästa nivå? Belbins konsultutbildning är en specialiserad utbildning som fokuserar på effektivt teamarbete och ökad produktivitet. Genom att ta denna utbildning kan du utveckla dina konsultkompetenser och stärka din roll som expert på teamarbete.

pexels-jack-sparrow-5917718

Fördelar med Belbins konsultutbildning

Teamroller mäter hur individer bidrar, relaterar och samverkar med varandra i teamet

Lär dig att hjälpa andra att identifiera och utveckla sina styrkor i ett team

Förbättra din förmåga att hjälpa andra att kommunicera och samarbeta med andra

Utveckla dina kollegors ledarskapsfärdigheter för att ta de ska an mer ansvarsfulla roller

Förstå de olika teamrollerna i ett team och hur det påverkar samarbetet

Bli en expert på Belbins teamroller och hur de kan användas för att skapa en effektiv arbetsmiljö

Lär dig att förmedla till hur andra ska hantera konflikter och utmaningar inom ett team

Projektledning utbildning – Belbin®

För att bli en framgångsrik konsult är det viktigt att ha starka projektledningsfärdigheter. Belbins utbildning ger dig verktygen för att ta dig an projektledarroller och hantera utmaningarna som kommer med dem. Lär dig att planera, organisera och genomföra projekt på ett effektivt sätt med Belbins utbildning.

pexels-jack-sparrow-5917722
GU2A1786-Edit-683x1024

Chefutbildning – Belbin®

För dem som vill ta steget till ledarskapsroller är Belbins konsultutbildning ett utmärkt alternativ. Utbildningen ger dig kunskapen och färdigheterna för att hjälpa andra att bli en effektiv ledare och hantera personal. Lär dig hur kollegor ska kommunicera tydligt, inspirera och motivera sitt team och ta ansvar för resultaten. Belbins konsultutbildning är en investering i din karriär och kommer att ge dig verktygen du behöver för att ta dig an ledarskapsroller på ett framgångsrikt sätt.

Vi erbjuder licensiering i:

  • Belbin Teamroller™
  • Belbin Team Skills®
  • Teamopoly®


Vi är även svensk generalagent för Belbins olika teamövningar, DVD och böcker.

Peter Tolstoys
berättar om utbildningen
och hur det är att arbeta med Belbin® Teamroller

Belbin Teamroller är ett mycket bra verktyg för att hjälpa grupper att utvecklas till effektiva team och få teamet att använda alla medlemmars styrkor. Jag tror på ständig personlig utveckling och att en öppen dialog och tillit främjar nya idéer och arbetssätt.

belbin konsult

Lär dig mer om Belbin® teamroller

Vill du förbättra din teams produktivitet? Lär dig mer om Belbin teamroller och upptäck hur du kan öka effektiviteten och samarbetet i ditt team idag.

Testa Teamkollen gratis

Få en gratis utvärdering av ditt teams prestation med Teamkollen idag. Upptäck styrkor och svagheter för att optimera effektiviteten och samarbetet i ditt team.

Lär dig mer om Belbin® samarbetsverktyg

Interplace, Belbins HRM-system, är din nyckel till att optimera och behålla topp-talanger. Lär dig mer om hur detta system kan hjälpa dig att bygga en stark och motiverad arbetsstyrka idag.

Kolla in våra konsulter

Upptäck våra kompetenta konsulter och hur de kan hjälpa dig att lösa dina utmaningar och ta ditt företag till nästa nivå. Kolla in våra konsulter idag.

Vanliga frågor

Dr. Meredith Belbins beskriver en teamroll som “Vårt sätt att relatera, bidra och samverka med andra.”

Nej. Psykometri mäter psykologiska variabler såsom intelligens, lämplighet och personlighetsdrag. Belbin fokuserar mer på beteende: vad du och andra i ditt team ser och upplever av dig. Detta påverkas av din personlighet men det är inte den enda faktorn. Dessutom stämmer inte testpersonens självupplevda beteende alltid överens med vad andra ser. Många psykometriska tester beror helt på testpersonens egna svar och därför också på personens grad av självuppfattning. Belbins modell värderar information såväl inifrån som utifrån. Detta ger ett mer exakt och relevant svar om hur du passar eller kan passa in i just ditt team. (se även: Varför vi använder observatörsbedömningar, Reliabilitet och Validitet)

Värdet i Belbinteorin ligger i att göra det möjligt för en individ eller ett team att öka sin självkännedom och att förhålla sig till de krav som ställs av situationen.

Det är svårt att arbeta effektivt med människor utan rimliga förväntningar på hur de kommer att prestera. Självskattning och Observatörens syn visar hur en individ ser sina egna bidrag och hur en individ beter sig i en grupp.

En kostnadsfri demonstration av Belbins kartläggningssystem för att förutsäga olika teams framtida prestation men också se hur systemet kan tillföra information så både individen, gruppen och organisationen kommer må bättre och arbeta effektivare.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

region kronberg
postnord

12th to 16th of June 2023

Management Training Workshop®

Gör en intresseanmälan nedan: