fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Konsultutbildning i effektivt teamarbete – Belbin® Sverige

Lär dig samarbeta med beslutskvalitet via Belbins konsultutbildning i teamarbete. Vi erbjuder Ackreditering i Belbin Teamroller för interna & externa konsulter

Specialiserad konsultutbildning för effektivt teamarbete – Belbin®

Vill du förbättra dina konsultfärdigheter och ta din karriär till nästa nivå? Belbins konsultutbildning är en specialiserad utbildning som fokuserar på effektivt teamarbete och ökad beslutskvalitet. Genom att ta denna utbildning kan du utveckla dina konsultkompetenser och stärka din roll som expert på teamarbete.

pexels-jack-sparrow-5917718

Fördelar med Belbins konsultutbildning

Teamroller mäter hur individer bidrar, relaterar och samverkar med varandra i teamet

Lär dig att hjälpa andra att identifiera och utveckla sina styrkor i ett team

Förbättra din förmåga att hjälpa andra att kommunicera och samarbeta med andra

Utveckla medarbetares förmåga att arbeta i team och bli mer effektiva
teammedlemmar

Förstå de olika teamrollerna i ett team och hur det påverkar samarbetet

Bli en expert på Belbins teamroller och hur de kan användas för att skapa en effektiv arbetsmiljö

Lär dig att förmedla hur andra ska hantera konflikter och utmaningar inom ett team

Projektledning utbildning – Belbin®

Många skickliga projektledare säger att det svåraste med att driva projekt är att hantera de mänskliga relationerna. Med kunskap och verktyg om Belbins forskning och de nio olika sätten att bidra, relatera och samverka blir det mycket enklare att få ut det bästa av alla projektmedlemmar så alla får en chans att skina.

– Vi erbjuder Ackreditering i Belbin Teamroller för projektledare

pexels-jack-sparrow-5917722
GU2A1786-Edit-683x1024

Chefsutbildning – Belbin®

För den chef som vill ta steget till att bli skickligare att utveckla sitt team är Belbins utbildning ett utmärkt alternativ. Utbildningen ger dig kunskap och färdigheter för att hjälpa medarbetare att bli effektivare teammedlemmar. Det kan utveckla sina förmågor att leda, samverka, bidra och relatera med kollegor utifrån styrkor som kollegor och andra ser.

Belbins utbildning är en investering i din karriär och kommer att ge dig verktygen du behöver för att ta dig an ledarskapsroller på ett framgångsrikt sätt.

– Vi erbjuder Ackreditering i Belbin Teamroller för chefer.

Vi är även svensk generalagent för Belbins forskning, verktyg,
olika teamövningar från Belbin LTD. Vi säljer också Belbins DVD och böcker.

Peter Tolstoys
berättar om utbildningen
och hur det är att arbeta med Belbin® Teamroller

Belbin Teamroller är ett mycket bra verktyg för att hjälpa grupper att utvecklas till effektiva team och få teamet att använda alla medlemmars styrkor. Jag tror på ständig personlig utveckling och att en öppen dialog och tillit främjar nya idéer och arbetssätt.

belbin konsult

Lär dig mer om Belbin® teamroller

Vill du förbättra din teams produktivitet? Lär dig mer om Belbin teamroller och upptäck hur du kan öka effektiviteten och samarbetet i ditt team idag.

Testa Teamkollen gratis

Få en gratis utvärdering av ditt teams prestation med Teamkollen idag. Upptäck styrkor och svagheter för att optimera effektiviteten och samarbetet i ditt team.

Lär dig mer om Belbin® samarbetsverktyg

Interplace, Belbins HRM-system, är din nyckel till att optimera och behålla topp-talanger. Lär dig mer om hur detta system kan hjälpa dig att bygga en stark och motiverad arbetsstyrka idag.

Kolla in våra konsulter

Upptäck våra kompetenta konsulter och hur de kan hjälpa dig att lösa dina utmaningar och ta ditt företag till nästa nivå. Kolla in våra konsulter idag.

Vanliga frågor

Dr. Meredith Belbins beskriver en teamroll som “Vårt sätt att relatera, bidra och samverka med andra.”

Nej. Psykometri mäter psykologiska variabler såsom intelligens, lämplighet och personlighetsdrag. Belbin fokuserar mer på beteende: vad du och andra i ditt team ser och upplever av dig. Detta påverkas av din personlighet men det är inte den enda faktorn. Dessutom stämmer inte testpersonens självupplevda beteende alltid överens med vad andra ser. Många psykometriska tester beror helt på testpersonens egna svar och därför också på personens grad av självuppfattning. Belbins modell värderar information såväl inifrån som utifrån. Detta ger ett mer exakt och relevant svar om hur du passar eller kan passa in i just ditt team. (se även: Varför vi använder observatörsbedömningar, Reliabilitet och Validitet)

Värdet i Belbinteorin ligger i att göra det möjligt för en individ eller ett team att öka sin självkännedom och att förhålla sig till de krav som ställs av situationen.

Det är svårt att arbeta effektivt med människor utan rimliga förväntningar på hur de kommer att prestera. Självskattning och Observatörens syn visar hur en individ ser sina egna bidrag och hur en individ beter sig i en grupp.

En kostnadsfri demonstration av Belbins kartläggningssystem för att förutsäga olika teams framtida prestation men också se hur systemet kan tillföra information så både individen, gruppen och organisationen kommer må bättre och arbeta effektivare.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.