Workshop för säljare

Koncept för att öka din försäljning genom ökad prospektering och effektivare rekrytering av toppsäljare, är vad vårt systerföretag Confident Approach är specialiserat på.

Koncept för att öka din försäljning genom ökad prospektering och effektivare rekrytering av toppsäljare, är vad vårt systerföretag Confident Approach är specialiserat på. Confident Approach arbetar över hela Europa och bygger sin verksamhet på vetenskaplig akademisk psykologisk forskning som de applicerar i säljorganisationer för att få säljare må bättre samtidigt som de presterar mer och med ökad kvalitet. Confident Approach har en unik sits baserad på unik forskning och verktyg som praktiskt fungerar och ger resultat för alla säljorganisationer eller de som är partners i företag och därigenom behöver dra nya klienter till sitt företag. I Sverige finns ett antal konsulter tränade av Confident Approach i olika bolag som med lång erfarenhet av den svenska marknaden kan vända resultaten och stötta försäljningschefer och VD:ar i Sverige på ett mycket kompetent och professionellt sätt. För mer information, besök www.confidentapproach.com

Få en bok

Ta vara på olikheterna - varför vissa team lyckas.

En sammanfattning av Belbins två böcker om team och teamroller; Management Teams – Så skapas framgångsrika team och Teamroller i praktiken, med läsanvisningar för den som vill tränga djupare in. 
Värde 100kr, nu gratis mot att vi får din mailadress.