fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Teamutveckling med Belbin: Ett Ovärderligt Stöd för HR-Avdelningar

I en tid där arbetsdynamiken ständigt förändras, blir teamutveckling allt viktigare. Som vi tidigare har diskuterat i vår serie om Belbin är förståelsen för teamdynamik central i detta arbete. Men visste du att Belbin inte bara är ett verktyg för HR-avdelningar utan också ett stöd som kan hyras in externt? Låt oss utforska detta närmare.

Belbin som Din Partner i Teamutveckling

Att ha en HR-avdelning är en stor tillgång, men ibland kan extern expertis vara precis det som behövs för att ta din teamutveckling till nästa nivå. Belbin erbjuder konsulttjänster som kan fungera som ett komplement till ditt interna HR-team, och bistå med specialiserad kunskap och erfarenhet.

För Ledningsgruppen och Cheferna

Belbin är inte bara för team utan också för ledare. Genom att använda Belbin som ett verktyg för ledarskapsutveckling kan du säkerställa att ditt företags ledare är väl rustade för att hantera de utmaningar som kommer deras väg. Belbin erbjuder skräddarsydda workshops och praktiska dagar för att hjälpa ledare att utveckla de färdigheter de behöver för att lyckas.

Fallstudie: PostNord

Som vi tidigare har nämnt, har företag som PostNord haft stor framgång med att använda Belbin för teamutveckling. Genom att förstå individernas styrkor och svagheter har de kunnat skapa mer harmoniska och effektiva arbetsgrupper.

Slutsats

Oavsett om du är en HR-chef som söker extern expertis eller ett företag utan en HR-avdelning, kan Belbin erbjuda de verktyg och den expertis du behöver för framgångsrik teamutveckling. Med Belbin vid din sida, är du inte bara investerad i din nuvarande arbetsstyrka, utan säkerställer en ljusare framtid för ditt företag.

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.