fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Fördjupa Din Kunskap: Från Belbins HR-Verktygslåda till Ackrediterad Användare

Efter vår senaste artikel om den moderna HR-verktygslådan och vikten av Belbin när det kommer till teamutveckling, har vi fått många förfrågningar om hur man kan fördjupa sin kunskap och bli ackrediterad inom Belbin. Därför tänkte vi ta en närmare titt på Belbins ackrediteringsprocess och hur det kan förstärka din roll som HR-professionell.

Varför Belbin Ackreditering?

Att bli ackrediterad genom Belbin ger dig de verktyg och kunskaper du behöver för att hjälpa team att samarbeta effektivt, kommunicera bättre och arbeta mot gemensamma mål. Det är en vidareutveckling som hjälper dig att etablera mening, förtroende och psykologisk säkerhet inom ditt team. Oavsett om du är HR-professionell, konsult eller coach, kommer ackrediteringen att ge dig en solid grund i Belbin-teorin och förtroendet att leverera rapporter på feedback och team workshops.

Vad innebär ackrediteringsprocessen?

Ackrediteringen är en omfattande utbildning som inkluderar förstudier, hemarbete och ett slutligt test. Det finns flera alternativ för kursen, inklusive personlig och online, 1:1 eller in-house. Efter godkänd kurs får du tillgång till ett exklusivt online forum, endast för ackrediterade, där du kan nätverka och dela erfarenheter med andra i Belbin-gemenskapen.

Vad säger kunderna?

Ett av de företag som har haft stor nytta av Belbins tjänster är PostNord. I en intervju med Belbin berättar Karin Hallendahl om hur Belbin har hjälpt dem att förstå sin teamdynamik bättre och skapa mer effektiva team. Genom att använda Belbin har de kunnat identifiera individens styrkor och svagheter, vilket har lett till bättre samarbete och ökad förståelse för varandra.

Slutsats

Att bli Belbin-ackrediterad är inte bara en investering i ditt yrkesliv utan också en möjlighet att fördjupa din förståelse för teamdynamik och hur man bäst kan stödja och utveckla ditt/dina team. Med den kunskap och expertis du får genom ackrediteringsprocessen kommer du att vara väl rustad att hjälpa ditt team att uppnå sin fulla potential.

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en Belbin-ackrediterad konsult? Klicka på knappen nedan för att lära dig mer och påbörja din resa mot att bli en expert på teamdynamik med Belbin.

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.