fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Pratar du Belbin? Webinar med Inger Melkersson

För att ta del av detta webinar, registrera dig nedan.

Webinariet är en del av vår serie som fokuserar på beteendestilar som vi alla tar med till jobbet. Det betyder att Belbin kan erbjuda språket för att säkerställa att individer och team kommunicerar och arbetar väl tillsammans. Vi får större förståelse för varandras olikheter och därmed lyckas vi bättre i en rad situationer med utveckling och prestation för individ, grupp och organisation.

Vi genomför löpande gratis webinarier och erbjuder även handledarutbildningar för dig som vill kunna använda Belbin-verktyget internt i din organisation. Kontakta oss för mer info.

www.belbin.se

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.