Så lyckas du på jobbet – Belbins guide handlar om att veta vilken roll man ska spela i varje situation.

Har det hänt att du blivit omsprungen på jobbet av någon med lägre kvalifikationer? Har du någon gång funderat över varför vissa så enkelt klättrar uppåt på karriärstegen medan andra stannar till på varje pinne? Vad är det med dessa personer som gör dem så framgångsrika på jobbet?

Belbin har skrivit denna nyttiga handledning till att lyckas på jobbet som bygger på mer än 30 års erfarenhet sedan publiceringen av Meredith Belbins bestseller Management Teams – Why they succeed or fail.

Hemligheten börjar med att känna dig själv, ditt beteende, och hur du samverkar med andra. Genom att använda Belbin Teamroller som ett språk för att beskriva detta beteende kan vi lära oss att bidra på ett sätt som är både användbart och lämpligt.

Belbin har avdramatiserat managementteorin och gjort den tillgänglig för alla. Oavsett om du är på ditt första jobb, eller söker vägar för nästa steg i karriären kommer Så lyckas du på jobbet – Belbins guide hjälpa dig att förstå hur du kan göra skillnad och börja klättra på den där stegen.

Pris: 200kr/st vid köp av en, kontakta oss för volymrabatter.