fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Belbin Teamroller i Projekt

Belbin Teamroller i Projekt

Belbin är det perfekta teamverktyget för alla projekt. Det här är en skräddarsydd Belbin ackreditering för dig som jobbar i projekt. Du kanske är projektledare, inom HR eller medlem i styrgruppen. Titta på webinaret och ladda sedan ner pdf med kursinfo. Kontakta oss för detaljer, datum och anmälan; info@belbin.se 08-446 4940 Kursen omfattar 2+1 dag med eget arbete, avrapportering och opponent. Du får både diplom signerat Dr Meredith Belbin och 21 PDU poäng vid PMP certifiering. Detta är ett samarbetsprojekt mellan Belbin Sverige och Peter Dexner på IAD Svenska AB.

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.