fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Utan tvekan: Vetenskapen om kontakthinder

PROSPEKTERAR DU UTAN TVEKAN …. ELLER HAR DU KONTAKTHINDER?

Känslomässig tvekan att utveckla nya affärer kan bli döden för din karriär. Studier visar att 80% av nya säljare kan bli offer för det. 40% av de erfarna säljarna har funderat på att lämna säljjobbet på grund av negativa tankar om prospektering. Men det behöver inte vara så här.

Författarna Suzanne C Dudley och Trelitha R Bryant presenterar beprövade strategier för hur man river de murar som hindrar talangfulla och förtjänstfulla säljare från att lyckas.Oavsett om du säljer en produkt eller en tjänst eller marknadsför dig själv kan du lära dig att övervinna de rädslor som håller din karriär som gisslan. Bli en effektiv förespråkare för dina intressen – stolt, etiskt och framför allt obehindrat.Inga plattityder. Inga gimmickar. Endast praktiska lösningar, rotade i vetenskap och fälttestade på tusentals säljare världen över.

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.