fbpx

Utan tvekan: Vetenskapen om kontakthinder

PROSPEKTERAR DU UTAN TVEKAN …. ELLER HAR DU KONTAKTHINDER?

Känslomässig tvekan att utveckla nya affärer kan bli döden för din karriär. Studier visar att 80% av nya säljare kan bli offer för det. 40% av de erfarna säljarna har funderat på att lämna säljjobbet på grund av negativa tankar om prospektering. Men det behöver inte vara så här.

Författarna Suzanne C Dudley och Trelitha R Bryant presenterar beprövade strategier för hur man river de murar som hindrar talangfulla och förtjänstfulla säljare från att lyckas.Oavsett om du säljer en produkt eller en tjänst eller marknadsför dig själv kan du lära dig att övervinna de rädslor som håller din karriär som gisslan. Bli en effektiv förespråkare för dina intressen – stolt, etiskt och framför allt obehindrat.Inga plattityder. Inga gimmickar. Endast praktiska lösningar, rotade i vetenskap och fälttestade på tusentals säljare världen över.

belbin konsult

Peter Tolstoys
berättar om utbildningen
och hur det är att arbeta med Belbin® Teamroller

Belbin Teamroller är ett mycket bra verktyg för att hjälpa grupper att utvecklas till effektiva team och få teamet att använda alla medlemmars styrkor. Jag tror på ständig personlig utveckling och att en öppen dialog och tillit främjar nya idéer och arbetssätt.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!