fbpx

Sales & Marketing Expo 2023: Möjlighet att nätverka & lära sig av experter, inkl Belbin

Sales & Marketing Expo 2023 är ett årligt evenemang i Stockholm, Sverige som samlar företagsledare, marknadsförare, säljare och andra affärsprofessionella för att diskutera aktuella trender, utbyta idéer och lära sig nya färdigheter. Årets evenemang äger rum den 22 – 23 Februari på Kistamässan.

Under två dagar kommer Sales & Marketing Expo att erbjuda seminarier och workshops om ämnen som digital marknadsföring, försäljningstekniker, ledarskap och affärsstrategi. Det kommer också finnas möjlighet att träffa och nätverka med experter och utställare inom olika områden.

En av de utställare som deltar i årets evenemang är Belbin Sverige. Belbin Sverige är en ledande leverantör av verktyg för att utveckla och förbättra arbetsgrupper och säljteam. De har en omfattande portfölj av verktyg som hjälper företag att identifiera och utveckla teamets styrkor, förbättra kommunikationen och öka produktiviteten.

Belbin Sverige kommer att ha en monter på Sales & Marketing Expo 2023 där besökare kan träffa deras experter, lära sig mer om deras verktyg och hur de kan hjälpa företag att bygga starka, effektiva team.

Om du är intresserad av att lära dig mer om Sales & Marketing Expo och Belbin Sverige, kan du besöka deras webbplatser för mer information och registrering. Det är ett utmärkt tillfälle att lära sig nya färdigheter, nätverka med andra företagsledare och upptäcka nya verktyg och tekniker för att driva företaget framåt.

Bra frågeställningar vi kommer att diskutera med besökarna:

Dela på: 

Facebook
LinkedIn

12th to 16th of June 2023

Management Training Workshop®

Gör en intresseanmälan nedan: