fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Belbin Associates

Belbin Teamroller har utvecklats och spridits över världen och finns på fler än 23 språk och med agenter och distributörer i de flesta länder.

Långt samarbete med vår leverantör borgar för gediget kunnande!

Belbin (tidigare BelBin Svenska AB) startade 1991 sitt samarbete med Belbin Associates och redan 1993 var vi igång med att träna svenska konsulter, handledare, psykologer m fl. i Belbins teorier. Belbin har utvecklats och spridits alltmer över världen och finns på de flesta språk och med agenter och distributörer i de flesta länder.

Baserar sig på forskning

Belbins forskning om hur vi människor relaterar, samverkar, bidrar till varandra och hur det påverkar en ledningsgrupps prestationsförmåga har blivit en grundbult inom psykologin. 

Utvecklar sina verktyg kontinuerligt

Men det är inte bara inom universitetens värld Belbin lärs ut, ett stort antal konsulter (fler än 300) är tränade i Sverige för att stödja och hjälpa företag och deras olika team att prestera bättre. Vi har företag som dubblat effektiviteten på avdelningar efter att implementerat Dr Belbins forskningsresultat om effektiva och lönsamma team. Vår leverantör Belbin Associates stöder högskolor och universitet över hela världen i deras forskning om Belbin Teamroller. Belbin utvecklar idag sina verktyg kontinuerligt utifrån de praktiska rön och vad som framkommer i olika forskningsstudier i världen. Det gör att vi har verktyg som har en bra förankring i verkligheten och som hjälper till att skapa lönsamhet för såväl våra kunder som deras klienter.

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.