fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Missa inte vårt spännande webinar den 8 juni kl. 15:00-15:30

Optimera säljteamet med Belbin Teamroller

Missa inte vårt spännande webinar den 8 juni kl. 15:00-15:30 om Belbin teamroller i säljteam. Lär dig hur du kan använda Belbin för att öka försäljningseffektiviteten och förbättra kundrelationerna.

Säljorganisationer har genomgått en omvandling de senaste åren, med ökad användning av säljteam. Genom att arbeta i team kan du hantera den ökande komplexiteten inom försäljning och dra nytta av olika expertiser.

Säljteam ger fördelar som förbättrat lärande, ökat engagemang och mindre konflikter. Dessutom leder de till högre kvalitet, starkare relationer och ökad kundnöjdhet. Genom att delta i webinariet får du också vår digitala guide om hur ni skapar ett effektivt säljteam.

Säkra din plats redan idag och ta del av värdefulla insikter om Belbin teamroller i säljteam.

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.