fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Du vill nyttja 100% av ditt teams potential? Så här gör du…

Du vill nyttja 100% av ditt teams potential? Så här gör du…

Interview with Karin Hallendahl of Post Nord about the Belbin. Efter decennier av forskning och praktisk tillämpning har vi lärt oss enormt mycket om hur ledare i organisationer kan få maximal utdelning av sitt team genom att bättre nyttja deras styrkor och talanger. Bäst av allt, detta är lärande oavsett bransch, team-storlek, tidigare kunskap och ledarskapserfarenheter osv…

About

Efter decennier av forskning och praktisk tillämpning har vi lärt oss enormt mycket om hur ledare i organisationer kan få maximal utdelning av sitt team genom att bättre nyttja deras styrkor och talanger.

Bäst av allt, detta är lärande oavsett bransch, team-storlek, tidigare kunskap och ledarskapserfarenheter osv…

Den 12e Juni, drar vi upp ridåerna och delar med oss om vad du som ledare kan göra för att för ut det allra mesta av ditt team..

Vårt webinarium kan vara början på en spännande resa där du bland annat kommer att lära dig:

✅Hur du kan utnyttja de styrkor och talanger som din personal besitter och hur detta kan påverka hens effektivitet med 30%

✅Vilka 9 viktiga beteendemönster som är avgörande för ett projekts framgång

✅Hur Karin Hallendal, Ledarskapsutvecklare på PostNord utvecklade deras teams prestation och välmående via en specifik metodik vi kommer att gå igenom.. samt hennes egna ord kring resultatet det gav hennes team.

✅Vilka resultat detta kan ge individer, team och organisationer (hint: ökad energi, kreativitet, samarbetsförmåga, produktivitet, arbetsglädje)

✅och såklart, mycket mycket mer

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.