fbpx

Christer B. Jansson – Bland Sveriges mest rekommenderade säljcoacher

Saleseffect har nominerat Christer B. Jansson

Christer B. Jansson hos oss har blivit nominerad i nättidningen Saleseffect som en av Sveriges 50 mest rekommenderade Säljtränare. Roligt eftersom vi är mycket nischad runt Säljhinder och tränar även andra konsulter interna som externa i Europa att kunna hjälpa företag eller kunder bli av med säljhinder hos sina säljare.

Christer B Jansson är en svensk entreprenör

Christer B Jansson är en svensk entreprenör, VD för Confident Approach AB, som är ett konsultföretag inom områdena ledarskap och organisationsutveckling, och styrelseordförande för Belbin Sverige AB, som fokuserar på att hjälpa organisationer att skapa starka och effektiva team. Han har också arbetat som VD för andra organisationer inom just dessa områden. Jansson är en välkänd författare och föreläsare om ämnen som ledarskap, teamutveckling och organisationsförändring.

Topp50 – Sveriges mest rekommenderade säljcoacher 2022!

Listan är framtagen av Saleseffect – den oberoende nyhetssajten för dig som driver affärer. Ambitionen med listan är att inspirera och underlätta för dig som ska anlita en säljcoach till ditt företag. Vi lyfter fram fakta om säljcoachernas respektive kompetensområden samt lyfter fram en referens från en av säljcoachens köpande kunder.

Så här har vi skapat listan: Vi har valt att samla ett antal professioner som stöttar och utvecklar säljare under namnet säljcoach och låtit våra läsare på sajten Saleseffect.se och nyhetsbrevet med drygt trettiotusen mottagare nominera och rekommendera sina favoriter i en omfattande undersökning från hösten 2022 fram till Q1 2023.

I vår benämning av yrkesrollen säljcoach ingår:

  • Coacher med fokus på säljare
  • Säljtränare
  • Föreläsare inom försäljning
  • Utbildare inom försäljning
  • Säljutvecklare
belbin konsult

Peter Tolstoys
berättar om utbildningen
och hur det är att arbeta med Belbin® Teamroller

Belbin Teamroller är ett mycket bra verktyg för att hjälpa grupper att utvecklas till effektiva team och få teamet att använda alla medlemmars styrkor. Jag tror på ständig personlig utveckling och att en öppen dialog och tillit främjar nya idéer och arbetssätt.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!