fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Christer B. Jansson – Bland Sveriges mest rekommenderade säljcoacher

Saleseffect har nominerat Christer B. Jansson

Christer B. Jansson hos oss har blivit nominerad i nättidningen Saleseffect som en av Sveriges 50 mest rekommenderade Säljtränare. Roligt eftersom vi är mycket nischad runt Säljhinder och tränar även andra konsulter interna som externa i Europa att kunna hjälpa företag eller kunder bli av med säljhinder hos sina säljare.

Christer B Jansson är en svensk entreprenör

Christer B Jansson är en svensk entreprenör, VD för Confident Approach AB, som är ett konsultföretag inom områdena ledarskap och organisationsutveckling, och styrelseordförande för Belbin Sverige AB, som fokuserar på att hjälpa organisationer att skapa starka och effektiva team. Han har också arbetat som VD för andra organisationer inom just dessa områden. Jansson är en välkänd författare och föreläsare om ämnen som ledarskap, teamutveckling och organisationsförändring.

Topp50 – Sveriges mest rekommenderade säljcoacher 2022!

Listan är framtagen av Saleseffect – den oberoende nyhetssajten för dig som driver affärer. Ambitionen med listan är att inspirera och underlätta för dig som ska anlita en säljcoach till ditt företag. Vi lyfter fram fakta om säljcoachernas respektive kompetensområden samt lyfter fram en referens från en av säljcoachens köpande kunder.

Så här har vi skapat listan: Vi har valt att samla ett antal professioner som stöttar och utvecklar säljare under namnet säljcoach och låtit våra läsare på sajten Saleseffect.se och nyhetsbrevet med drygt trettiotusen mottagare nominera och rekommendera sina favoriter i en omfattande undersökning från hösten 2022 fram till Q1 2023.

I vår benämning av yrkesrollen säljcoach ingår:

  • Coacher med fokus på säljare
  • Säljtränare
  • Föreläsare inom försäljning
  • Utbildare inom försäljning
  • Säljutvecklare

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.