fbpx

Afternoon Tea med Belbin på Personal & Chef mässan i Kista

1 december kl 14.30-16.00

Kommunikation i teamet – Nyckeln till framgång?

80% av vår tid på jobbet går till kommunikation i möten, på telefon och via e-post. Medan samarbetet har ökat, är navigering i relationer fortfarande en knepig affär, kantad med missförstånd, till exempel att ta en anmärkning ur sitt sammanhang eller feltolka någons ton eller kroppsspråk.

Så om vi vet att kommunikation är viktigt, hur går vi till väga för att analysera, mäta och förbättra hur vi interagerar med andra? Och hur säkerställer vi att gruppmedlemmar delar detta lärande och använder det för bästa effekt?

Med Belbin Teamroller kan vi förstå inte bara vad folk säger utan hur de säger det – och hur de tar emot. Om två personer har väldigt olika teamroller med få styrkor gemensamt kan de misslyckas i stället för att lyckas, helt enkelt genom att se situationen ur två olika perspektiv.

Värdar: Inger Melkersson & Christer B Jansson, Belbin Sverige AB

belbin konsult

Peter Tolstoys
berättar om utbildningen
och hur det är att arbeta med Belbin® Teamroller

Belbin Teamroller är ett mycket bra verktyg för att hjälpa grupper att utvecklas till effektiva team och få teamet att använda alla medlemmars styrkor. Jag tror på ständig personlig utveckling och att en öppen dialog och tillit främjar nya idéer och arbetssätt.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!