fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Afternoon Tea med Belbin på Personal & Chef mässan i Kista

1 december kl 14.30-16.00

Kommunikation i teamet – Nyckeln till framgång?

80% av vår tid på jobbet går till kommunikation i möten, på telefon och via e-post. Medan samarbetet har ökat, är navigering i relationer fortfarande en knepig affär, kantad med missförstånd, till exempel att ta en anmärkning ur sitt sammanhang eller feltolka någons ton eller kroppsspråk.

Så om vi vet att kommunikation är viktigt, hur går vi till väga för att analysera, mäta och förbättra hur vi interagerar med andra? Och hur säkerställer vi att gruppmedlemmar delar detta lärande och använder det för bästa effekt?

Med Belbin Teamroller kan vi förstå inte bara vad folk säger utan hur de säger det – och hur de tar emot. Om två personer har väldigt olika teamroller med få styrkor gemensamt kan de misslyckas i stället för att lyckas, helt enkelt genom att se situationen ur två olika perspektiv.

Värdar: Inger Melkersson & Christer B Jansson, Belbin Sverige AB

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.