fbpx

Kom och fika med oss! Afternoon Tea(m) med Belbin på mässan

Vi genomför ett Afternoon Tea(m) med Belbin den 28 september kl 14-15.30,
i lokalen E-7. Anmäl dig och kollegorna genom att maila namn, titel o företag till inger@belbin.se. Begränsat antal platser.

Vi bjuder på mini-chokladbollar, dammsugare, hallongrottor, milanostång
samt the och kaffe.

Samt samtal om ”Varför och När ska vi använda team?”

”En person kan inte göra allt lika bra. I team kan individer dela med sig av sina styrkor i kompletterande roller för att ge meningsfulla resultat. Med den interpersonella dynamik som teamarbete skapar, erbjuder samarbete mer än summan av dess delar.”

Christer B Jansson och Inger Melkersson Jansson bjuder in till denna teamfokuserade workshop. Anmäl dig och dina kollegor – dags att optimera teamet!

Varför och När ska vi använda team?

Vi ägnar mycket tid åt att utforska vad som får ett team att fungera och hur man förbättrar dess effektivitet, men hur ofta stannar vi upp och funderar på varför och när vi i första hand ska använda team?
Vi vet att teamen blir allt viktigare. En artikel i Deloitte University Press uppger att att ”Förmågan att snabbt bygga, förmedla, upplösa och reformera team är en kritisk färdighet för dagens organisationer!”

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.