fbpx

Samtal:
08 – 446 4940

Inger Melkersson föreläser om ”Att bygga ett vinnande team”

Inger Melkersson föreläser om ”Att bygga ett vinnande team” på Ledningsgruppsdagen i Stockholmden 13 februari 2019, arrangerat av VD-tidningen. Sex kriterier för att skapa ett vinnande team; En bra ordförande, en begåvad idégivare, spridning i mental förmåga, spridning i personliga bidrag, balans mellan egenskaper och ansvar. Belbin forskade på The Management College of Henley och identifierade nio olika sätt att bidra, relatera och samverka med varandra, han kallar dem sociala, handlande och tänkande teamroller. “Nobody is perfect but a team can be” sa Meredith Belbin, och Belbinkollegan I Australien tipsar om att Nyttja dina egna styrkor, Bli medveten om dina svagheter, Ha kunskap om andras styrkor. Inger berättar hur vi använder Belbin Team Skills för att identifiera relationsmönstren i ledningsgruppen, vi börjar med en Självskattning och sedan ser vi på hur vi ser varandra i gruppen, med hjälp av Observatörens Syn. Resultatet blir att vi får kunskap om varandras styrkor och svagheter, lär oss nyttja olikheter och kan bättre anpassa och förbereda oss på vad som komma skall.

Karin Hallendahl
berättar om samarbetet
med Belbin®

I min roll som ledarskapsutvecklare kan jag starkt rekommendera Belbin som ett verktyg för att utveckla team och främja samarbete. Belbins enkla och förklarande metodik ger oss möjlighet att anpassa och fördjupa vårt arbete beroende på behov och tid. Dessutom har samarbetet med Belbin Sverige varit generöst och stöttande, vilket har varit ovärderligt för oss i processen.

Om du vill förbättra samarbetet och effektiviteten i dina team, ge Belbin en chans. Du kommer att upptäcka nya insikter om dig själv och dina styrkor.

Bli kontaktad av oss

Maximera teamets potential med belbin®

Du kommer att vara i gott sällskap

stockholm region
region kronberg
postnord

Hämta Belbins teamutvecklingsguide

Få de senaste nyheterna från Belbin -

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Tack

Du kommer nu att få våra utskick från Belbin Sverige AB.

Vi kontaktar dig inom kort och ser fram emot att få ha dig i vårt nätverk.